September 2012 in Memories :')

Assalamualaikum ...

Peh , dah bersawang belog aku ni. Last post pun masa bulan puasa haritu. huhuhu.. Sebenarnya aku dah kekeringan idea untuk meng'update' belog aku ni sebab tade benda nak cerita. Tapi sepanjang bulan September ni ada laa beberapa perkara yang berlaku dalam hidup aku. Salah satunya adalah my birthday pada 04 September yang lalu. Walaupun tak sambut , tapi semua wish yang aku terima tu tak kira lah dari Facebook , Mesej , Whatsapp ataupun face to face dah memadai bagi aku. :')
Siap ada kejutan dari kawan-kawan kat tempat kerja. Nasib tak kena baling tepung. hahaha... All those such a most sweet memories yang takkan aku lupakan sampai bila-bila.
Terima kasih diatas semua wish dari kawan-kawan.


ni la kek birthday i .. tahun depan hope dapat kek lagi besarr punyeee .. hihihi

Oke , now second part of the story. Pada 09 September 2012 , selang beberapa hari je , aku telah pun hadir ke satu majlis Konvokesyen Politeknik Seberang Perai kali ke-12. Sape yang konvo ? Aku lahhh .. bhahaha ... Oke , tak lawak. -.-
Seriously nak bagitahu kat sini walaupun PSP dah konvo sebanyak 12 kali , tapi servis yang disediakan memanglah 'TERBAIK'. Pengurusan macam budak-budak  yang buat kerja. Dah la aku tempah jubah saiz s tapi dapat saiz m. Balik rumah apa lagi , aktiviti jahit menjahit laa pulak giat diadakan. haha... Gigih aku meng'oter' jubah yang dah macam Harry Potter bila aku pakai. -.- 
Tapi papepun benda semua dah settle dan past is past. Life must go on. *tetibe*
The best part is majlis pada hari tu boleh ditonton 1 dunia sebab ada disediakan live streaming kat laman web psp dan ada kat channel astro jugak. Tapi kak aku bukak astro tak dapat pongggg channel tuu. -.-
Last-last dia tengok kat internet juga. huhuhu ...







PRECIOUS MOMMENT :')


nota kaki : mana gambar konvo tak sampai-sampai pon lagi ni ... hurmmm





No comments:

Post a Comment