Berita Gumbira !!!

Assalamualaikum...

Hari ni keluar berjimba-jimba http://www.smileycodes.info dengan my mum and the geng. hehehe. Mesti korang cakap Miss A ni anak mak kann? Memang. Memang Miss A anak mak Miss A. Takkan anak mak korang-korang pulakkan?  *oke, merepek suda, lol*
http://www.smileycodes.info

Nak citer, sebenarnya Miss A ajak my mum teman Miss A untuk minta kerja. Almaklumlah disebabkan Miss A tiada berkenderaan so terpaksalah minta tolong jiran (Mcik Nah;kawan my mum) jadi 'driver' kami. eh, driver berbayar okeyh ! Then, nak dijadikan cerita Mak Lang ngan Kak Nisah (kawan my mum jugak and her daughter) pun nak follow kami. Erk ! ramainya nak teman Miss A pergi minta kerja. huhuhu. Sebenarnya dorang ada hal lain nak settle. dah alang-alang kami keluar, dorang pun follow sekalilah. 

Dipendekkan cerita, lepas selesai semua urusan-urusan mereka, kami pun terus pergi ke tempat yang Miss A nak minta kerja tuu. Miss A minta kerja biasa-biasa ja sebab ....... sebab diprivasikan. buleh tara tuu? hihi. Lepas dah isi borang, diinterview , Alhamdulillah Miss A dapat kerja disitu. Yeppiiii, seronoknya !! http://www.smileycodes.info
Bila start? 13hb Mei 2012..Isnin ni wehhh.!! Lepas ni habislah holiday Miss A. Ingat nak berehat sebulan tapi tak kesampaian.http://www.smileycodes.info Takpa lah, rezeki dah datangkann.


p/s: Tempat kerja Miss A di kedai topup kat Penanti tuuu. Work ,  here I come !!


http://www.smileycodes.info

No comments:

Post a Comment